Skip to content

Om os

Vi er her fordi…

Scandinavian Document Control er etableret ud fra ønsket om at medvirke
til at løfte document control faget i Danmark, og at få det udbredt
og anerkendt, som en vigtig og kritisk disciplin.

Gennem årene har hovedkræfterne i virksomheden – Heidi, Tine og Vibeke – mødt hinanden i forbindelse med talrige opgaver, hvor mangelfuld document control har haft stor betydning, og det har givet incitamentet til etableringen af virksomheden.

Scandinavian Document Control er resultatet af et langvarigt samarbejde mellem virksomhederne Scandinavian Information Audit (v. Tine) og Strator (v. Vibeke). Scandinavian Information Audit er specialister i records/document management og Strator i IT-løsninger til og migrering af dokumenter. Vi trækker i vores kurser og konsulentarbejde også massivt på ressourcer og erfaringer herfra.


Personerne bag

Virksomheden består i det daglige af Heidi Hillerup, Tine Weirsøe og
Vibeke Bugge Kristiansen, men trækker i rigt mål på specialister fra både søsterselskaberne
og et stort netværk af tilknyttede konsulenter og specialister.

Heidi Hillerup
Heidi Hillerup er Document Control Specialist med mere end 20 års erfaring. Hun har arbejdet med håndtering af dokumenter i mange forskellige brancher og virksomheder. Heidi har solid erfaring med systemer og strukturering af dokumenter og information samt kommunikation med mange forskellige aktører. Den lange erfaring bruges nu som fagligt ansvarlig for rådgivning og document control konsulentarbejde i Scandinavian Document Control.

Tine Weirsøe
Tine Weirsøe arbejder som konsulent, auditor, underviser. Hun har mere end 30 års erfaring med records-, document- og information management både som selvstændig og i flere store virksomheder. Hun var formand for det danske udvalg bag ISO 30300/15489 i 10 år og fagansvarlig for records management på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records Management) fra 2012-2018, AAU/KU. Tine Weirsøe er direktør i Scandinavian Information Audit og partner i Scandinavian Document Control.

Vibeke Bugge Kristiansen
Vibeke Bugge Kristiansen har erfaring både som tekniker og som specialist i dokumenthåndtering og dokumenthåndteringsløsninger. Hun har mere end 20 års erfaring i grænselandet mellem IT-løsninger og forretningsbehovet for at lette arbejdet med dokumenter. Hun har en særligt stor viden om og erfaring med højkritiske projekter med digitale dokumenter, som fx migrering af dokumenter. Vibeke Bugge Kristiansen er direktør i Strator og partner i Scandinavian Document Control.

Kontakt

Adresse og kontakt

Scandinavian Document Control ApS
Skodsborg Strandvej 215, 1. th. 2942 Skodsborg
CVR: 40986324
Telefon: (+45) 7023 1404
Mail: info@documentcontrol.dk

Kontaktperson

Heidi Hillerup
Mail: heidi@documentcontrol.dk