Spring til indhold

Om os

Vi er her fordi…

Scandinavian Document Control er etableret ud fra ønsket om at medvirke til at løfte document control faget i Danmark, og at få det udbredt og anerkendt, som en vigtig og kritisk disciplin.

Gennem årene har hovedkræfterne i virksomheden – Tine Weirsøe og Vibeke Bugge Kristiansen – mødt hinanden i forbindelse med talrige opgaver, hvor mangelfuld document control har haft stor betydning, og det har givet incitamentet til etableringen af virksomheden. Scandinavian Document Control er også et resultatet af et langvarigt samarbejde mellem

virksomhederne Scandinavian Information Audit (v. Tine) og Strator (v. Vibeke). Scandinavian Information Audit er specialister i records/document management og Strator i IT-løsninger til migrering af dokumenter. Vi trækker i vores kurser og konsulentarbejde også massivt på ressourcer og erfaringer herfra.


Personerne bag

Virksomheden består i det daglige af Tine Weirsøe og
Vibeke Bugge Kristiansen, men trækker i rigt mål på specialister fra både
søsterselskaberne og et stort netværk af tilknyttede konsulenter og specialister.

Tine Weirsøe arbejder som konsulent, auditor, underviser. Hun har mere end 30 års erfaring med records-, document- og information management både som selvstændig og i flere store virksomheder. Hun var formand for det danske udvalg bag ISO 30300/15489 i 10 år og fagansvarlig for records management på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records Management) fra 2012-2018, AAU/KU. Tine Weirsøe er direktør i Scandinavian Information Audit og partner i Scandinavian Document Control.

Vibeke Bugge Kristiansen har erfaring både som tekniker og som specialist i dokumenthåndtering og dokumenthåndteringsløsninger. Hun har mere end 20 års erfaring i grænselandet mellem IT-løsninger og forretningsbehovet for at lette arbejdet med dokumenter. Hun har særligt stor viden om og erfaring med højkritiske projekter med digitale dokumenter, herunder migrering af dokumenter. Vibeke Bugge Kristiansen er direktør i Strator og partner i Scandinavian Document Control.


Adresse: Scandinavian Document Control ApS
Skodsborg Strandvej 215, 1. th. 2942 Skodsborg. CVR: 40986324