Kursusstart udskydes

Grundet Corona-virus udsættes kursusstart for uddannelsen med planlagt opstart 18/3-2020. Nye datoer vil følge. Hvis du skulle være interesseret i at komme med på uddannelsen, så kan det således nås endnu. Venligst kontakt os for mere information.

Om os

Om os

Scandinavian Document Control ApS er et fælles initiativ ved Vibeke Bugge Kristiansen og Tine Weirsøe. To ildsjæle indenfor håndtering af dokumenter og records – men fra to meget forskellige synsvinkler. Scandinavian Document Control ejes af Strator A/S og Scandinavian Information Audit ApS, som er de to konsulentvirksomheder som hhv Vibeke og Tine høster den erfaring i, som øses af på kurserne. 

Historien bag

’Document control’ er indsamling, arkivering og styring af store og komplekse dokumentationsmængder. Anlægsprojekter som etablering af broer, nye motorveje, letbaner, metro, nye bydele og vindmølleparker samt i forbindelse med komplekse undersøgelses-kommissioner, forsikringssager, patientforløb og lignende skabes, der store mængder dokumentation. Der er ofte mange krav fra lovgivning og kontrakter til denne dokumentation og derfor skal den indsamles, kontrolleres, arkiveres sikkert og måske kasseres efter mange år.  

I lande som USA, UK og Norge, hvor der er en stor olieindustri, er document control et anerkendt og velbetalt fag. I Danmark er document control i meget hurtig udvikling, og det er svært for virksomhederne at finde kvalificerede Document Controllers. Initiativet Scandinavian Document Control er udviklet og udbydes med baggrund i den øgede efterspørgsel i Danmark.

Vi har gennem årene mødt hinanden i forbindelse med talrige opgaver, hvor mangelfuld document control har haft stor betydning. Det har vi ofte talt om og haft lyst til at gøre noget ved.

Scandinavian Document Control er resultatet af vores fælles erfaringer. Vores mål er at medvirke til at løfte document control faget i Danmark og at få det udbredt og anerkendt, som en vigtig og kritisk disciplin.

I vores arbejde med dokumenthåndtering og records management møder vi stor efterspørgsel efter en uddannelse og kurser, som det, der nu er lanceret. Vores målgruppe er alle, der arbejder med kritiske dokumenter, herunder document control, strukturering af dokumenter og data, migrering, klassifikation, arkivering, records- og document mangement.

Kursusledere og undervisere

Tine Weirsøe

Tine Weirsøe er direktør i Scandinavian Information Audit og arbejder som konsulent, auditor, underviser. Hun har mere end 30 års erfaring med records-, document- og information management. Inden hun startede Scandinavian Information Audit i 2004 arbejdede hun i Novo Nordisk og andre store virksomheder. Hun var formand for det danske udvalg bag ISO 30300/15489 i 10 år og fagansvarlig for records management på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records Management) fra 2012-2018, AAU/KU.

Vibeke Bugge Kristiansen

Vibeke Bugge Kristiansen er direktør i Strator og arbejder som konsulent, underviser og foredragsholder. Hun har en baggrund som både udvikler og forretningskonsulent og har desuden fungeret som document management lead i en årrække. Hun har 20 års erfaring med at stå i grænselandet mellem IT og forretningsproblemet og skulle implementere og bruge tekniske løsninger til at lette arbejdet med dokumenter. Hun følger nysgerrigt den teknologiske udvikling på feltet.

Kontakt

Scandinavian Document Control ApS
Skodsborg Strandvej 215, 1. th.
2942 Skodsborg

CVR: 40986324
Mail: info@documentcontrol.dk

Kontaktperson
Kursussekretær Marianne Krogh
Telefon (+45) 7023 1404