Om os

Scandinavian Document Control ApS udbyder kurser, konsulentarbejde og rådgivning inden for document control. 

Virksomheden består af Heidi Hillerup, Tine Weirsøe og Vibeke Bugge Kristiansen samt et stort netværk af tilknyttede konsulenter og specialister.

Scandinavian Document Control udbyder kurser, konsulentarbejde og rådgivning inden for document control.

Scandinavian Document Control udbyder kurser, konsulentarbejde og rådgivning inden for document control. Virksomheden er datterselskab af Scandinavian Information Audit og Strator, der er specialiseret i records/document management, audit og arkiver hhv teknologi til understøttelse af samme samt dokumentmigrering og -konvertering.

Virksomheden består i det daglige af Heidi Hillerup, Tine Weirsøe og Vibeke Bugge Kristiansen, men trækker i rigt mål på specialister fra både søsterselskaberne og et stort netværk af tilknyttede konsulenter og specialister.

Adresse og kontakt
Scandinavian Document Control ApS
Skodsborg Strandvej 215, 1. th.
2942 SkodsborgCVR: 40986324
Mail: info@documentcontrol.dk

Kontaktperson
Heidi Hillerup
Mail: heidi@documentcontrol.dk

Historien bag

’Document control’ er indsamling og styring af store og komplekse dokumentationsmængder. I anlægsprojekter som etablering af broer, nye motorveje, letbaner, metro, nye bydele og vindmølleparker samt i forbindelse med komplekse undersøgelseskommissioner, forsikringssager, patientforløb og lignende skabes der store mængder dokumentation. Der er mange krav fra lovgivning og kontrakter til denne dokumentation, og derfor skal den håndteres sikkert i livscyklus og måske kasseres efter mange år.  

I lande som USA, UK og Norge, hvor der er en stor olieindustri, er document control et anerkendt og velbetalt fag. I Danmark er document control i meget hurtig udvikling og det er svært for virksomhederne at finde kvalificerede Document Controllers. Scandinavian Document Control er udviklet og kurser udbydes med baggrund i den øgede efterspørgsel i Danmark.

Heidi, Tine og Vibeke har gennem årene mødt hinanden i forbindelse med talrige opgaver, hvor mangelfuld document control har haft stor betydning. 

Scandinavian Document Control er resultatet af deres fælles erfaringer og ønsket om at medvirke til at løfte document control faget i Danmark, og at få det udbredt og anerkendt, som en vigtig og kritisk disciplin.

I deres arbejde med document control og records management møder de stor efterspørgsel efter en uddannelse og kurser, som det, der nu er lanceret. Målgruppen er alle, der arbejder med kritiske dokumenter, herunder document control, strukturering af dokumenter og data, migrering, klassifikation, arkivering, records- og document mangement.

Scandinavian Document Control ApS ejes af Strator A/S og Scandinavian Information Audit ApS.

Kursusledere og undervisere

Heidi Hillerup

Heidi Hillerup er Document Control Specialist med mere end 20 års erfaring. Hun har arbejdet med håndtering af dokumenter i mange forskellige brancher og virksomheder. Heidi har solid erfaring med systemer og strukturering af dokumenter og information samt kommunikation med mange forskellige aktører. Den lange erfaring bruges nu som fagligt ansvarlig for rådgivning og document control konsulentarbejde i Scandinavian Document Control.

Tine Weirsøe

Tine Weirsøe arbejder som konsulent, auditor, underviser. Hun har mere end 30 års erfaring med records-, document- og information management både som selvstændig og i flere store virksomheder. Hun var formand for det danske udvalg bag ISO 30300/15489 i 10 år og fagansvarlig for records management på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records Management) fra 2012-2018, AAU/KU. Tine Weirsøe er direktør i Scandinavian Information Audit og partner i Scandinavian Document Control.

Vibeke Bugge Kristiansen

Vibeke Bugge Kristiansen har baggrund som udvikler og forretningskonsulent og har desuden fungeret som document management lead i en årrække. Hun har 20 års erfaring med at stå i grænselandet mellem IT og forretningsproblemet og skulle implementere og bruge tekniske løsninger til at lette arbejdet med dokumenter. Vibeke Bugge Kristiansen er direktør i Strator og partner i Scandinavian Document Control.