Grundet coronasituationen er alle kurser indtil videre omlagt til live online undervisning. Da online undervisning er lidt mindre bekvem, giver vi en coronarabat på 15% af kursernes listepris.

Privatlivspolitik

Her kan du læse, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Alle slags oplysninger og informationer, der, der på en eller anden måde kan henføres til dig er Personoplysninger. De oplysninger, som vi behandler, kan vi have fået fra dig eller fra andre i forbindelse med at du er tilmeldt dig et arrangement.

 

Dataansvarlig

Documentcontrol.dk er et fælles initiativ ved Strator A/S og Scandinavian Information Audit ApS.

 

Strator A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles om kunder, kursusdeltagere og sørger for at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. Strator A/S og Scandinavian Information Audit ApS har indgået databehandleraftale, da data bliver videregivet til Scandinavian Information Audit, med det ene formål, at varetage kursusadministration.

 

Domænet Documentcontrol.dk er ejet af virksomheden Strator A/S.

Webstedsadressen er: https://documentcontrol.dk.

Indhold på siden redigeres af Strator A/S.

 

Kursusadministration, herunder fakturering udføres af Scandinavian Information Audit ApS.

Behandling

Vi har dine oplysninger fordi du eller en anden på dine vegne har tilmeldt dig vores kurser. Vi behandler vi dine personoplysninger, idet vi opbevarer dine oplysninger. Formålet med opbevaringen er at kunne kommunikere med dig og fakturere.

 

Vi gemmer følgende oplysninger:
• Navn
• Arbejdsplads
• Arbejdsadresse og evt. EAN
• E-mail
• Arrangementer, kurser, mv.

 

Sikkerhed

Opbevaring
Vi opbevarer dine data sikkert og fortroligt og vi bruger databehandlere, som vi har sikret os har den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi har.

Når det er hensigtsmæssigt, sørger vi for at kryptere, pseudonymisere eller anonymisere dine oplysninger. Vi vil til enhver tid sikre, at vi overholder den gældende persondatalovgivning.

Har du spørgsmål?
Hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Her kan du også rette henvendelse til, hvis du vil have indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have rettet oplysninger om dig, som du ikke mener er korrekte, hvis du gerne vil have dine oplysninger slettet, eller hvis du vil trække et samtykke tilbage. Du skal være opmærksom på, at vores behandling af visse af dine personoplysninger er nødvendige i forbindelse med fakturering. Det betyder, at du ikke kan tilbagetage dit samtykket til vores behandling af dine oplysninger,
der står på en faktura (navn og evt. e-mail på e-faktura). Vi fakturerer i 5 år.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, så kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33193200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Cookies på hjemmesiden