cropped-image001-scaled-1.jpg

OM
scandinavian Document control

Vi er her fordi...

Scandinavian Document Control er etableret ud fra ønsket om at medvirke til at løfte document control faget i Danmark, og at få det udbredt og anerkendt, som en vigtig og kritisk disciplin.

Gennem årene har hovedkræfterne i virksomheden – Heidi, Tine  og Vibeke –  mødt hinanden i forbindelse med talrige opgaver, hvor mangelfuld document control har haft stor betydning, og det har givet incitamentet til etableringen af virksomheden.

Scandinavian Document Control er et samarbejde mellem virksomhederne Scandinavian Information Audit (v. Tine) og Strator (v. Vibeke). Scandinavian Information Audit er specialister i records/document management og Strator i IT-løsninger til håndtering af dokumenter, og vi trækker i vores kurser og konsulentarbejde massivt på ressourcer og erfaringer herfra.

Personerne bag

Virksomheden består i det daglige af Heidi Hillerup, Tine Weirsøe og Vibeke Bugge Kristiansen, men trækker i rigt mål på specialister fra både søsterselskaberne og et stort netværk af tilknyttede konsulenter og specialister.

 

HH 09-03-2021 2

Heidi Hillerup

Heidi Hillerup er Document Control Specialist med mere end 20 års erfaring. Hun har arbejdet med håndtering af dokumenter i mange forskellige brancher og virksomheder. Heidi har solid erfaring med systemer og strukturering af dokumenter og information samt kommunikation med mange forskellige aktører. Den lange erfaring bruges nu som fagligt ansvarlig for rådgivning og document control konsulentarbejde i Scandinavian Document Control.

Tine

Tine Weirsøe

Tine Weirsøe arbejder som konsulent, auditor, underviser. Hun har mere end 30 års erfaring med records-, document- og information management både som selvstændig og i flere store virksomheder. Hun var formand for det danske udvalg bag ISO 30300/15489 i 10 år og fagansvarlig for records management på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records Management) fra 2012-2018, AAU/KU. Tine Weirsøe er direktør i Scandinavian Information Audit og partner i Scandinavian Document Control.

vibeke

Vibeke Bugge Kristiansen

Vibeke Bugge Kristiansen har baggrund som udvikler og forretningskonsulent og har desuden fungeret som document management lead i en årrække. Hun har 20 års erfaring med at stå i grænselandet mellem IT og forretningsproblemet og skulle implementere og bruge tekniske løsninger til at lette arbejdet med dokumenter. Vibeke Bugge Kristiansen er direktør i Strator og partner i Scandinavian Document Control.

Kontakt

Adresse og kontakt

Scandinavian Document Control ApS
Skodsborg Strandvej 215, 1. th.
2942 Skodsborg
CVR: 40986324
Telefon: (+45) 7023 1404
Mail: info@documentcontrol.dk

 

Kontaktperson

Heidi Hillerup
Mail: heidi@documentcontrol.dk