Migreringskursus

Migrering af dokumenter, records og information. Migrering af dokumenter er en højrisiko-opgave. Samtidigt er det jævnligt en nødvendighed – og en mulighed. Intelligent migrering vil sikre fremtidig brug af dokumenter, records og information og understøtte en risikobaseret tilgang. 

Migreringer finder sted i forbindelse med opgraderinger og implementeringer af nye systemer og behandles derfor ofte som IT-opgaver. En migrering er teknisk tung, men det er også altid en forretningsmæssig opgave. På dette kursus finder vi ind til kernen i den gode migrering, hvor datakvaliteten og forretningsværdien er intakt eller forøget.

 

Kurset er relevant for alle, der arbejder med migrering af dokumenter og de forretningsmæssige og processuelle aspekter af det. Der indgår tekniske forklaringer, men det er ikke et teknisk kursus. Kurset forudsætter ikke speficik forhåndsviden, men generel erfaring med håndtering af dokumenter.

Kursustilrettelæggelse

Fuld titel
Migrering af dokumenter, records og information

Beskrivelse
Intelligent migrering er nødvendig for at sikre fremtidig brug af dokumenter, records og information og understøtte en risikobaseret tilgang. På dette kursus stiller vi skarpt på migrering og klær Document Controllers, Records Managers, Document Managers, ESDH-medarbejdere, informationsspecialister, arkivarer m.fl. på til at varetage den forretningsmæssige vinkel, der så ofte bliver overset. Vi finder ind til kernen i den gode migrering, hvor datakvaliteten og forretningsværdien er intakt eller forøget.

Program
Kurset indeholder blandt andet:

  • Overblik og mapping af kilder
  • Analyse af datakvalitet, content og metadata
  • Clean-up
  • Metadatamodeller
  • Standarder og best-practice for migrering
  • Migreringsprogrammet

Emnerne belyses fra både en forretningsmæssig og en teknisk vinkel.

Pris

Kurset varer en dag. Undervisningen veksler mellem teori og problemrelaterede opgaver, der løses selvstændigt eller i grupper. Kursets pris er DKK 4.990,00 (eksl. moms).

Scandinavian Document Control ApS © 2021 All rights reserved