Temakursus - Migrering af dokumenter, records og information

Migrering er den altid undervurderede disciplin! Der er store forretnings- og kvalitetsmæssige risici ved alle migreringer og migreringer kan være dyre. Migreringer finder sted i forbindelse med opgraderinger og implementeringer af nye systemer og behandles derfor ofte som IT-opgaver. En migrering er teknisk tung, men det er også altid en forretningsmæssig opgave.

Kursets indhold

På dette kursus finder vi ind til kernen i den gode migrering, hvor datakvaliteten og forretningsværdien er intakt eller forøget. Kurset omfatter blandt andet: 

Kurset dækker bl.a. følgende emner:

  • Overblik og mapping af kilder
  • Analyse af datakvalitet, content og metadata
  • Clean-up
  • Metadatamodeller
  • Standarder og best-practice for migrering
  • Migreringsprogrammet
  • Teknisk understøttelse

Intelligent migrering er nødvendig for at sikre fremtidig brug af dokumenter, records og information og understøtte en risikobaseret tilgang. På dette kursus stiller vi skarpt på migrering og klær Document Controllers, Records Managers, Document Managers, ESDH-medarbejdere, informationsspecialister, arkivarer m.fl. på til at varetage den forretningsmæssige vinkel, der så ofte bliver overset.

Vi glæder os til at se jer!

Målgruppe

Mange funktioner i moderne virksomheder har ansvar for virksomhedens kritiske dokumenter, og kurset er for dem alle: Document Controllers, Records Managers, Document Managers, ESDH-medarbejdere, informationsspecialister, arkivarer m.fl. .

Kurset er grundlæggende og forudsætter ikke specifik viden på området.

Kursusform og opbygning

Kurset et selvstændigt kursus. Undervisningen veksler mellem teori og problemrelaterede opgaver, der løses selvstændigt eller i grupper. 

Der er to undervisere tilstede gennem hele kurset. 

Tilmelding og pris

Pris for deltagelse: DKK 4.990,00 DKK (eksl. moms).

Der er forskellige rabatmuligheder, som fremgår af tilmeldingssiden, hvor også kontakt for mere information og andre praktiske forhold er oplyst.

Prisen omfatter deltagelse, forplejning og drikkevarer samt adgang til lukket site kun for deltagere med undervisningsmateriale og andre ressourcer.

Planlagte afholdelser

Der er på nuværende tidspunkt planlagt følgende afholdelser af kurset:

  • 10. december 2019 i hos MBK, Pilestrædet 61, København K.

Kursusledere og undervisere

Tine Weirsøe

Tine Weirsøe er direktør i Scandinavian Information Audit og arbejder som konsulent, auditor, underviser. Hun har mere end 30 års erfaring med records-, document- og information management. Inden hun startede Scandinavian Information Audit i 2004 arbejdede hun i Novo Nordisk og andre store virksomheder. Hun var formand for det danske udvalg bag ISO 30300/15489 i 10 år og fagansvarlig for records management på MIR (Master i Informationsforvaltning og Records Management) fra 2012-2018, AAU/KU.

Vibeke Bugge Kristiansen

Vibeke Bugge Kristiansen er direktør i Strator og arbejder som konsulent, underviser og foredragsholder. Hun har en baggrund som både udvikler og forretningskonsulent og har desuden fungeret som document management lead i en årrække. Hun har 20 års erfaring med at stå i grænselandet mellem IT og forretningsproblemet og skulle implementere og bruge tekniske løsninger til at lette arbejdet med dokumenter. Hun følger nysgerrigt den teknologiske udvikling på feltet.

Kontakt

Scandinavian Information Audit ApS & Tine

Skodsborg Strandvej 215, 1. th.
2942 Skodsborg
CVR-nr.: 27979041

Mail: info@information-audit.dk
Telefon:  (+45) 7023 1404

Hjemmeside, link

Strator A/S & Vibeke

Tåstrup Hovedgade 90, 1.

2630 Tåstrup

CVR-nr.: 31636280

Mail: info@strator.com

Telefon:  (+45) 7026 6750

Hjemmeside, link