Kursus 2 – Praktisk document control 23.-24. september 2021

Tid og sted

Kursusbeskrivelse

Indhold

Kurset er en grundig indføring i metoder og værktøjer til at tilrettelægge og udvikle korrekt document control under hensyntagen til de forhold virksomheden drives under. Kursisterne vil desuden blive introduceret til nogle af de typiske problemstillinger og metoder til at løse dem.

Målgruppe

Kurset er relevant for alle, der systematisk arbejder med store dokumentationsmængder i jobs som fx Document Controller, LCI, Projektassistent eller Advokatsekretær. Kurset forudsætter viden svarende til kursus 1.

Tilrettelæggelse og pris

Kurset varer to dage og kan tages som et selvstændigt kursus. Det er samtidig andet modul i uddannelsen “Document control – hands on”. Undervisningen veksler mellem teori og problemrelaterede opgaver, der løses selvstændigt eller i grupper. Kursets pris er DKK 7.990,00 (eksl. moms).

Praktiske oplysninger

  • Inden kursusdagen får du tilsendt et mødelink.
  • Du skal have følgende til rådighed: PC eller Mac, mikrofon, webcam samt stabilt internet eller WIFI opkobling, desuden er det en fordel at have dowload’et Microsoft Teams app’en.
  • Kursusdagene starter kl 9. Det er muligt at logge på fra 8:50.
  • For uddannelsen “Document Control – hands on” er der mulighed for test ved kursets afslutning. Ved bestået test får man et uddannelsesbevis og der tillbydes deltagelse i fagligt netværk. 
  • For yderligere information, skriv til Heidi Hillerup eller kontakt os på telefon (+45) 7023 1404. 
  • Tilmelding er bindende, men hvis du er forhindret i at komme, kan din plads frit overdrages til en kollega.
  • Scandinavian Document Control forbeholder sig retten til at aflyse kurser og seminarer, hvis sygdom eller andre uforudsete begivenheder opstår. Ved aflysninger refunderer vi den fulde deltagerpris. Vi vil i sådanne tilfælde, i dialog med de tilmeldte, forsøge at finde alternativer til det aflyste kursus eller seminar. Vi tillader os desuden at udskyde et kursus på baggrund af for få tilmeldte.
  • For at kunne tilbyde et sammenhængende og intensivt forløb for kursister, der ønsker hele uddannelsen, tillader vi os at give disse kursister fortrinsret.

Positivlisterne
Vores uddannelse “Document Control hands on” har uddannelsesnummer 436 i Hovedstaden og  vi har foreslået at få den på positivlisterne i de øvrige regioner.

Jobcentre
Nogle arbejdssøgende har fået uddannelsen godkendt og betalt af det kommunale jobcenter.

Kompetencefonde
Andre i job har fået tilskud til uddannelsen fra Industriens Kompetencefonde.

Tilmelding

Jeg vil gerne tilmeldes dette kursus. 

Ved at afsende formularen giver du os lov til at behandle og opbevare dine afgivne oplysninger. Yderligere detaljer findes i vores privatlivspolitik.