Document Control

Busy_site

Document Controllers er som bier, de er:

  • flittige
  • omhyggelige
  • gode til at gentage workflows
  • vedholdende
  • produktive
  • de befrugter frugttræerne om foråret, så der kommer frugter til efteråret (~det arbejde de gør nu giver resultater senere)

  • de laver honning, som forsøder folks liv (~gør livet lettere)

Mangler I Document Controllers?

Selv en kort periode uden document control eller med for få hænder, kan blive dyr. Det kan slide på forholdet til kunder og leverandører, at dokumenter ikke ekspederes som aftalt.

Har I behov for assistance til document control i en begrænset periode, kan vores dygtige konsulenter træde til. Vi kan levere Document Control Managers og Document Control konsulenter.

Hurtigt og nemt for jer

Vores document control konsulenter er ”plug and play”. De er veluddannede og trænede i document control, og de er understøttede af Scandinavian Document Controls særlige konsulentmodel. De kan træde til med kort varsel og være produktive omgående.

Vores konsulentmodel

I Scandinavian Document Control starter en Document Control Manager altid en ny opgave sammen med konsulenterne (uden beregning), og følger herefter med nogle timer ugentligt efter nærmere aftale. Det har den fordel, at vi kender kunden godt, og at vi nemt kan skalere op, hvis det er relevant og dublere i til fælde af sygdom osv. 

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt os

Document control udført af os

Outsourcing af document control funktionen

Scandinavian Document Control kan tilbyde at varetage hele document control funktionen for din virksomhed. Vores dygtige konsulenter vil arbejde under vores faglige ledelse.

Document Controllers til tidsbegrænsede opgaver

Har I behov for et par ekstra hænder til document control i en begrænset periode, kan vores dygtige konsulenter træde til. 

Vi kan også støtte dig i at få mest muligt ud af din eksisterende document control funktion. Du finder mere her:

Mere information om Document Controllers

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefonisk. Hvis du udfylder og indsender nedenstående, kontakter vi dig. 


Nyhedsbrev

Ved at afsende formularen giver du os lov til at behandle og opbevare dine afgivne oplysninger, se i øvrigt vores privatlivspolitik.