Document Control uddannelse, efterår 2021

Tid og sted

Kursusbeskrivelse

Indhold

Uddannelsen udgøres af Kursus 1, 2 og 3 taget i sammenhæng og afsluttes med en frivillig skriftlig opgave/test. Hvis opgaven bestås, udstedes et uddannelsesbevis.

Målgruppe

Uddannelsen er for alle, der allerede arbejder med eller som gerne vil i gang med at arbejde med document control på et professionelt niveau. Uddannelsens første modul er en grundlæggende indføring, så du skal ikke have særlige forudsætninger for at få optimalt udbytte af uddannelsen.

Tilrettelæggelse og pris

Uddannelsen er tilrettelagt som et forløb af tre moduler af hver to dage svarende til kursus 1+2+3. Du møder således de andre kursister gentagent, og du vil komme ind i vores netværk af uddannede Document Controllere. Vi forsøger at understøtte de nye faglige relationer med arrangementer eksklusivt for netværket. Kursets pris er DKK 23.373,00 (eksl. moms) idet, der gives 10% rabat ifht. kurserne enkeltvist.

Praktiske oplysninger

  • Inden kursusdagen får du tilsendt et mødelink.
  • Du skal have følgende til rådighed: PC eller Mac, mikrofon, webcam samt stabilt internet eller WIFI opkobling, desuden er det en fordel at have dowload’et Microsoft Teams app’en.
  • Kursusdagene starter kl 9. Det er muligt at logge på fra 8:50.
  • For uddannelsen “Document Control – hands on” er der mulighed for test ved kursets afslutning. Ved bestået test får man et uddannelsesbevis og der tillbydes deltagelse i fagligt netværk. 
  • For yderligere information, skriv til Heidi Hillerup eller kontakt os på telefon (+45) 7023 1404. 
  • Tilmelding er bindende, men hvis du er forhindret i at komme, kan din plads frit overdrages til en kollega.
  • Scandinavian Document Control forbeholder sig retten til at aflyse kurser og seminarer, hvis sygdom eller andre uforudsete begivenheder opstår. Ved aflysninger refunderer vi den fulde deltagerpris. Vi vil i sådanne tilfælde, i dialog med de tilmeldte, forsøge at finde alternativer til det aflyste kursus eller seminar. Vi tillader os desuden at udskyde et kursus på baggrund af for få tilmeldte.
  • For at kunne tilbyde et sammenhængende og intensivt forløb for kursister, der ønsker hele uddannelsen, tillader vi os at give disse kursister fortrinsret.

Positivlisterne
Vores uddannelse “Document Control hands on” har uddannelsesnummer 436 i Hovedstaden og  vi har foreslået at få den på positivlisterne i de øvrige regioner.

Jobcentre
Nogle arbejdssøgende har fået uddannelsen godkendt og betalt af det kommunale jobcenter.

Kompetencefonde
Andre i job har fået tilskud til uddannelsen fra Industriens Kompetencefonde.

Tilmelding

Jeg vil gerne tilmeldes dette kursus. 

Ved at afsende formularen giver du os lov til at behandle og opbevare dine afgivne oplysninger. Yderligere detaljer findes i vores privatlivspolitik.