Document Control – hands on: Online informationsmøde om uddannelsen

Tid og sted

  • 28. august 2020 kl 10.00-11.00
  • Online

Beskrivelse

På dette (gratis) online møde har du mulighed for at få mere information, inden du evt tilmelder dig selv eller dine medarbejdere til uddannelsen “Document Control – hands on”. Vi vil fortælle om uddannelsens indhold og form samt vores baggrund for at udbyde dem. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

I flere lande omkring os – typisk med god tradition for olieudvinding – kan man uddanne sig til Document Controller. Det er Document Controlleren, der har overblikket over virksomhedens store og komplekse dokumentationsmængder – samtidig med at han eller hun også har ansvaret for at sikre kvaliteten af dokumenterne. I Danmark er der jobs, der har titlen Document Controller – typisk indenfor byggeri og anlæg og olie – men rigtigt mange andre jobs har væsentlige elementer af document control.

Vi kan se, at

  • virksomheder, som søger Document Controllere, har svært ved at finde folk
  • rigtigt mange udfører document control opgaver uden at vide at det er det, de gør.

For alle – om de hedder Document Controller eller ej – tilbyder vi nu en uddannelse i tre niveauer i document control samt kurser i udvalgte temaer, hvor der er et stort element af document control. Du er velkommen til at høre mere på dette onlinemøde.

Tilmelding: info@documentcontrol.dk